Formiguillo Catering nace dun amor incondicional, despois converteríase nun sono, e agora mesmo nunha realidade. Ese é o amor pola cociña. Só espero agora que moita xente disfrute do meu amor... pola comida claro.
"Formiguillo é o que me dicía a miña nai que tiña no corpo, agora iso mesmo é o que teño pola cociña, algo que nunca pensei, sobre todo vendo que os meus irmáns non saían dela, sempre pegados a miña nai, eu mentres andaba de troula por ahí cos amigos."
Pablo Otero, cociñeiro e propietario de Formiguillo-Catering, é un profesional feito a si mesmo, autodidacta. Sendo xefe de cociña en varios restaurantes da comarca de Ourense e despois de rexentar máis dun restaurante con éxito, céntrase agora no catering na provincia de Pontevedra e Ourense, ademáis de ser propietario do Restaurante Bodegón na Avenida de Marín, 37 en Ourense.
En definitiva, somos un grupo de profesionais encabezados por Pablo Otero que, a base de traballo e sacrificio, conseguimos gañarnos a confianza de moitos clientes e, por conseguinte, a súa fidelidade.
O noso ingrediente principal é o AMOR pola cociña, coidando o produto e elaborándoo con mimo.
Coidamos os detalles, deseñamos e organizamos o día dos vosos soños.